Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER UITVAARTSCORE

HET VERHAAL ACHTER UITVAARTSCORE

Wij, drie ondernemers, vonden het opvallend dat er tot voor kort nog geen beoordelingstool bestond voor de uitvaartbranche. Daarom zijn wij gaan samenwerken met de grootste beoordelaar van Nederland: Klantenvertellen. Met hun ervaring binnen de reviewwereld en onze kennis en netwerk binnen uitvaartorganisaties vormen we een succesvol duo. Voorheen werkte Klantenvertellen al met grote partijen zoals T-mobile, Coolblue, Centraal Beheer en Thuiswinkelwaarborg. Nu zorgen ze ook voor beoordelingen van uitvaarten.

Ons doel was om samen met Klantenvertellen een beoordelingstool te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de uitvaartbranche. Dit is ons gelukt. Met Uitvaartscore hebben we een tool op de markt gebracht die wat betreft uiterlijk en inhoud zorgvuldig is samengesteld voor uitvaartorganisaties.

Nu rest ons de taak om uitvaartorganisaties die beweren dat Uitvaartscore niet bij hun organisatie past te overtuigen dat ze er daadwerkelijk veel voordeel uit kunnen halen. Te druk zijn of eerst een nieuwe website willen zijn geen valide argumenten. uitvaartscore buiten de deur te houden. Waarom? Uitvaartscore levert zoveel meer op dan dat het kost. Daarom!

Het team van Uitvaartscore.

Benieuwd hoe Uitvaartscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://uitvaartscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://uitvaartscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/uitvaartscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off